BEQUES

El TecnoCampus Mataró impulsa un programa d'ajuts per a situacions derivades de la crisi de la Covid-19

Tindrà una dotació de 500.000 euros, dels quals se n'assignen en primera instància 200.000 per a la matrícula del mes de setembre

tecnocampus

tecnocampus

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El TecnoCampus Mataró ha posat en marxa el programa d’ajuts per a la matrícula de grau per a situacions derivades de la crisi de la Covid-19, que tindrà una dotació de 500.000 euros, dels quals se n’assignen en primera instància 200.000 per a la matrícula del mes de setembre.

Les sol·licituds es tramitaran mitjançant un formulari web «que s’activarà pròximament», segons indiquen des del parc tecnològic. Els requeriments per optar a aquests ajuts es basaran en criteris de renda 2019 i en el fet d’acreditar situacions econòmiques de dificultat derivades del coronavirus.

Una comissió nomenada pel Patronat de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme analitzarà els casos i concedirà ajuts d’entre el 25% i el 50% de l’import de la matrícula, tant de nou accés com d’estudiants ja matriculats el curs 19-20.

De cara al 2021, «la voluntat és mantenir aquesta línia amb la resta de recursos per a contingències sobrevingudes de la Covid», destaquen des del TecnoCampus.

Els fons del programa

Notícies relacionades

Des del parc tecnològic mataroní indiquen que aquest programa es posa en marxa gràcies a la dotació de fons prevista en el Pla de reconstrucció social i econòmica de la ciutat aprovat per l’Ajuntament de Mataró», a més de recursos propis de la Fundació, en línia amb els seus ja tradicionals programes de beques i ajuts a estudiants.

Més notícies de Mataró