AJUNTAMENT

Bote reordena el govern de Mataró per donar rellevància a polítiques socials i de seguretat

Es crea una nova regidoria de Presidència que recau sobre el regidor Miquel Àngel Vadell

foto 3672875

foto 3672875

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha reordenat el govern municipal creant noves parcel·les que permetin donar més protagonisme a polítiques concretes en la fase de reconstrucció post-Covid. L’organigrama passa de tres a quatre àrees perquè la Innovació Social i el Benestar de la Ciutadania tingui un àmbit de gestió pròpia.

També es multipliquen les comissions informatives amb l’oposició, que passen de tres a sis per abordar els diferents projectes municipals més detalladament. L’àmbit social tindrà una comissió informativa pròpia i se’n crearà una altra d’específica sobre seguretat. La tercera nova serà de Presidència, que coincideix amb la creació d’una nova regidoria de més pes polític que recau sobre el regidor Miquel Àngel Vadell.

A nivell de carteres concretes, una de les principals novetats és que Vadell deixa l’àrea d’Urbanisme en mans de Núria Moreno, que ja havia sigut titular d’aquest àmbit en l’anterior mandat, per centrar-se en la seva nova responsabilitat.

També hi ha canvis en Cultura per «reforçar» l’àrea. La regidoria passa a mans de Xesco Gomar i la fins ara regidora, M. José Perez, es queda com a adjunta de l’àrea.

Els comuns mantenen les seves àrees

Tots els canvis afecten els regidors del grup municipal del PSC, mentre que els dos representants dels comuns mantenen intactes les seves carteres de Vivenda, Empresa i Ocupació.

Notícies relacionades

L’únic canvi en aquest últim àmbit és a nivell lingüístic i la nova àrea es dirà de Reactivació Econòmica. El govern ha explicat que els canvis no suposaran cap increment en l’estructura econòmica i de l’ajuntament.

Més notícies de Mataró en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE