a madrid

Detingut després d'intentar matar el seu nòvio, a qui va seccionar el coll

El presumpte agressor va fugir del lloc del succés completament despullat i ensangonat

La víctima, un altre home, presentava greus lesions i va ser portat a un hospital de la capital

20200924 515065 videoma14586arganzue 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Agents de la Policia Nacional detenen un individu com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi al seccionar el coll de la seva parella sentimental amb un ganivet, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia de Madrid en un comunicat.

En poques hores els investigadors van aconseguir detenir l’autor amagat en una zona pròxima al lloc on van passar els fets, oculta i freqüentada per persones sense llar. El presumpte autor va fugir cap a l’Estació Sud d’autobusos completament despullat i ensangonat.

La víctima presentava greus lesions, així que els serveis sanitaris van haver de traslladar aquest home de manera urgent a un hospital de la capital espanyola.

Els dos homes mantenien una relació sentimental i freqüentaven habitualment la zona del parc Enrique Tierno Galván. Els fets van passar la nit del dia 9 d’aquest mes, moment en què es va iniciar la investigació policial.

Després de les primeres entrevistes amb testimonis de la zona, els agents van conèixer que el presumpte autor pretenia fugir al més aviat possible al seu país d’origen, una cosa que va accelerar les gestions per a la seva localització.

Notícies relacionades

Finalment, els policies van descobrir el seu amagatall als voltants, concretament un lloc de difícil accés que li servia de refugi i on van aconseguir detenir-lo al cap de poques hores d’iniciar-se la investigació.

El presumpte autor va ser arrestat per una temptativa d’homicidi i després de la seva posada a disposició judicial es va decretar el seu immediat ingrés a la presó.