Crim masclista

Un jove mata la seva parella a València

L'home, de 24 anys, i que ha sigut detingut, ha estrangulat la seva parella, de 26 anys

20200924 515064 asesinatovalenciar 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
Teresa Domínguez

Cap a les cinc de la matinada un home ha assassinat presumptament la seva parella al domicili que compartien en un bloc de vivendes del districte de Jesús, a València, informa Levante-LMV, del grup Prensa Ibérica.

Pel que sembla, el jove, de 24 anys, apunta Efe, hauria acabat amb la vida de la seva companya sentimental, de 26 anys, estrangulant-la. La Policia ha trobat el cos al llit. Agents de la Policia Nacional i de la Local s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han arrestat el presumpte autor d’aquest nou crim masclista, el cinquè des de començament d’any al País Valencià.

Notícies relacionades

L’arrestat ha sigut traslladat a les dependències del grup d’homicidis de la Prefectura Superior de Policia de València. Mentrestant, al domicili, agents de policia han començat a entrevistar-se amb els veïns i els especialistes de la Policia científica han fet una inspecció ocular a l’interior de la vivenda per aïllar les proves que podrien incriminar l’ara detingut. 

El cadàver de la jove, de nacionalitat xinesa, ha sigut aixecat al voltant de les set del matí i traslladat a l’institut de Medicina Legal, on és previst que se li practiqui l’autòpsia.