Catàstrofe natural

L’actriu Cansu Dere (‘Infiel’), desapareguda en el terratrèmol de Turquia

  • TERRATRÈMOL TURQUIA | El desesperat missatge de l’ambaixada de Turquia

  • Cansu Dere: «L’objectiu d’‘Infiel’ és demostrar que les dones no són culpables de patir una infidelitat»

  • Directe del terratrèmol a Turquia i Síria: nou balanç de víctimes i rescats

L’actriu Cansu Dere (‘Infiel’), desapareguda en el terratrèmol de Turquia

Atresmedia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cansu Dere és una de les actrius més famoses dins del fenomen anomenat telenovel·les turques. A part de comptar amb 2,4 milions de seguidors a Instagram, ha participat en més d’una vintena de pel·lícules, sèries i culebrons com ‘Sila’, ‘Infiel’ i ‘Ezel’ que han arribat a plataformes com Netflix i HBO. Aquesta jove reconeguda de 42 anys, ha sigut víctima dels terratrèmols a Turquia i va desaparèixer de la faç de la terra durant la matinada del 6 de febrer del 2023.

Notícies relacionades

Les víctimes del demolidor terratrèmol que ha sacsejat el sud turc i el nord de Síria ja supera la xifra de 17.000 morts, segons fonts oficials. Arran de la desaparició de la reconeguda actriu, moltes altres estrelles mediàtiques del sector de la interpretació i de l’espectacle turc han mostrat públicament el seu suport i la seva solidaritat davant la possible pèrdua de Dere. Kerem Bürsin és un dels actors amb una gran fama internacional que s’ha bolcat més en la causa. A les seves xarxes socials sempre ha sigut un fidel defensor de les qüestions socials i dels drets LGTBI+, fins i tot en ocasions fent-li front a la política del govern turc.

Col·laboració d’actors influents

Altres artistes reconeguts i influents a les xarxes també s’han bolcat amb les víctimes de la catàstrofe: Demet Özdemir, Hande Erçel i Burak Deniz són alguns dels personatges amb més impacte públic que mitjançant els seus perfils de Twitter, TikTok o Instagram han expressat les seves condolences, han compartit telèfons d’emergència i missatges d’ànim i esperança. Fins i tot algun d’ells ha participat activament en les tasques de recollida de material a Istanbul per enviar-lo a les víctimes del terratrèmol.