SEGONA ENTREVISTA A TV

Natascha Kampusch diu que està descontenta de ser una estrella mediàtica

1
Es llegeix en minuts
EFE / VIENA

Natascha Kampusch, la jove austríaca que va estar tancada durant més de vuit anys en un soterrani als afores de Viena, assegura en una entrevista televisiva no estar contenta amb la seva imatge d'estrella mediàtica.

"En realitat no estic contenta. Em sembla exagerat que la gent sigui tan curiosa. Hi ha hagut preguntes realment desagradables", assenyala Kampusch en declaracions a la televisió pública austríaca ORF.

Afirma que l'espanta la gent

"No em puc moure sola a la via pública. És massa arriscat, la gent em parla i m'espanto", manifesta la jove de 18 anys, en la segona entrevista televisiva concedida des del seu alliberament, el dia 23 d'agost.

"A vegades la gent és pesada. D'algunes persones penso que simplement són curioses o avares. Però crec que totes les males intencions que puguin tenir se'ls giraran en contra algun dia", afirma Natascha, que va ser segrestada el març del 1998 quan només tenia 10 anys.

La noia, que s'ha engreixat des que va ser alliberada fa quatre mesos, afegeix que "sempre hi ha gent que dubta, que creu en conspiracions i que sent odi".

Els conflictes familiars del passat

"Fa molt mal que et tractin com una mentidera. Quan vaig sortir tenia por que molta gent no em pogués creure", recorda Kampusch sobre els primers moments després de sortir del captiveri.

Notícies relacionades

Afegeix que per a la seva família la situació tampoc és fàcil: "Tots creuen que hem d'estar molt contents, però ara tornen les coses del passat, és molt estressant. És molt difícil per a la meva família".

Reinhard Priklopil, el presumpte segrestador de Kampusch, es va suïcidar el dia que ella va fugir tirant-se a les vies d'un tren de rodalies als afores de Viena.