Accident mortal

Almenys tres persones moren i cinc queden ferides per una explosió a l’Equador

  • L’accident, pel que sembla provocat per una fuita de gas, va tenir lloc en un restaurant de Guayaquil

Almenys tres persones moren i cinc queden ferides per una explosió a l’Equador
1
Es llegeix en minuts

Aquest dijous hi va haver almenys tres morts i cinc ferits per una explosió en un restaurant, presumptament per una fuita de gas, a la ciutat de Guayaquil, Equador. L’explosió i un incendi posterior, que va ser controlat, es va produir, presumptament, per una fuita de gas en un restaurant de la ciutat a les 7.45 hores (hora local), segons ha informat el Cos de Bombers de Guayaquil, tal com recull el diari equatorià ‘El Comercio’.

«Tot apunta que la tragèdia va ser ocasionada per l’esclat d’un cilindre de gas industrial. Una de les víctimes va morir a la cuina del restaurant. Entre els morts hi ha dues dones i un home», ha detallat el cap de brigada del Cos de Bombers de Guayaquil, Cristian Acuña. «Estem treballant amb unitats especialitzades en estructures col·lapsades per verificar la seguretat de l’immoble», ha afegit Acuña. «Aproximadament 20 bombers i nou unitats ofereixen assistència en l’emergència per explosió en un local ubicat al sector El Cóndor. De moment es reporten tres persones sense signes vitals», van informar els Bombers de Guayaquil a través del seu compte de Twitter.

Notícies relacionades

L’establiment del restaurant i un vehicle que estava aparcat a prop del local van quedar destrossats per l’explosió. L’Agència de Trànsit i Mobilitat (ATM) va tallar el trànsit als voltants.

Psicòlegs del Cos de Bombers de Guayaquil han ofert ajuda psicològica als familiars de les víctimes. La Policia Nacional ha descartat en primera instància que l’explosió es produís per algun tipus de material explosiu.

Temes:

Equador