eleccions EUA

Trump publica un vídeo amb els seus balls en els mítings a ritme de Village People

La gravació, en la qual apareix sense mascareta en diferents moments de les seves visites en diversos estats, inclou la coreografia que ha fet popular l''YMCA' i que bàsicament consisteix en un moviment de braços i malucs

trump-village-people / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

El president dels EUA, Donald Trump, ha publicat un vídeo en el seu compte de Twitter en què, en una mica més de dos minuts, mostra alguns fragments dels balls que ha protagonitzat en els seus mítings a ritme de la popular cançó de Village People titulada ‘YMCA’. 

 

Trump, que acaba de tancar la seva campanya electoral per a aquests disputats comicis presidencials, la votació dels quals començarà d’aquí just unes hores, acompanya les imatges amb el missatge: «VOTA!, VOTA!, VOTA!». 

El vídeo, en el qual apareix sense mascareta en diferents moments dels seus mítings en diversos estats, inclou la coreografia que ha fet popular i que bàsicament consisteix en un moviment de braços i malucs que sembla seguir el ritme de la popular cançó del grup nord-americà, que va ser llançada el 1978. 

Malgrat que els balls de Trump amb aquest tema s’han convertit en virals en algunes xarxes socials aquestes últimes setmanes, algun dels components de Village People ha demanat reiteradament al candidat a la reelecció que deixés d’utilitzar aquesta cançó en els seus actes polítics. 

Victor Willis, un dels membres del grup pop, no només ha criticat la utilització d’‘YMCA’, sinó que també s’ha mostrat molest amb les seves coreografies. 

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Trump utilitza temes de cantants o grups coneguts per acompanyar els seus actes polítics i molts han optat per prohibir-li la seva utilització. 

Entre aquests, són coneguts els casos de Mick Jagger i Keith Richards, de The Rolling Stones, la família del cantant Tom Petty, mort el 2017, el grup dels EUA R.E.M, la britànica Adele i els hereus de Prince.