ACCIDENT

Almenys 10 morts i 117 ferits a l'esclatar un camió de gasolina en una autopista de l'est de la Xina

L'explosió ha causat un gran incendi que ha obligat a intervenir desenes de bombers

explosion china / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Xinhua

Almenys 10 persones han mort i 117 més han resultat ferides a l’explotar un camió de gasolina a la sortida d’una autopista de l’est de la Xina, segons han confirmat fonts policials.

L’incident ha ocorregut aquesta tarda a Wenling, província de Zhejiang. Segons les primeres investigacions, el camió primer va fer explosió i les seves restes van sortir disparades per l’autopista, col·lidint amb diversos vehicles que circulaven per la carretera.

L’explosió, que ha provocat a més importants danys materials a les vivendes situades a la sortida de la via, ha causat un gran incendi que va obligar a intervenir desenes de bombers, informa d’altra banda el portal de notícies xinès ‘Global Times’.

Restes del camió de gasolina / xinhua

L’explosió i l’impacte han causat el col·lapse d’algunes residències pròximes i tallers al llarg del recorregut de la via, l’autopista que enllaça Shenyang amb Haikou, segons ha informat l’agència oficial de notícies xinesa Xinhua.

Notícies relacionades

L’explosió, a més, va desencadenar un gran incendi que va obligar a intervenir més de 450 bombers i 34 camions de bombers estaven a l’escena, ha informat el Ministeri de Gestió d’Emergències.

Els bombers també estan buscant possibles desapareguts entre la runa de les vivendes destruïdes. 

Temes:

Autopistes Xina