HI HA 98 CONTAGIATS

Turquia registra el seu primer mort per coronavirus

Erdogan ha ordenat buidar el camp de refugiats situat a la frontera amb Grècia

52829716 60

52829716 60 / OZAN KOSE (AFP)

1
Es llegeix en minuts
Agencias

El ministre de Salut de Turquia, Fahrettin Koca, ha confirmat la primera mort causada per la pandèmia del nou coronavirus al país i ha elevat el balanç d’afectats a 98, després de registrar 51 casos nous. El mort era una persona de 89 anys, segons ha informat l’agència de notícies estatal turca Anatolia.

A Turquia s’està molt pendent també de la situació dels refugiats en camps de la veïna Grècia. Oxfam ha advertit d’una «devastadora crisi» si el coronavirus arriba als camps de refugiats. En les últimes hores el Govern de Recep Tayyip Erdogan ha ordenat buidar el camp de la frontera amb Grècia. El problema allà ara és que totes aquestes persones no saben on anar. 

Notícies relacionades

De moment no s’ha detectat cap cas de coronavirus als camps de refugiats. Grècia ha ordenat el confinament dels camps, treballadors d’oenagés inclosos, almenys durant dues setmanes.

La pandèmia de Covid-19, originada a la ciutat xinesa de Wuhan, ha deixat fins al moment gairebé 8.000 de morts i més de 198.000 afectats a escala global.