accident

Cinc morts a l'estavellar-se una avioneta al sud dels EUA

Entre els morts hi ha Carley Ann McCord, una coneguda periodista esportiva de 30 anys

zentauroepp51519223 a view of the burnt wreckage of a small plane that crashed i191228230030

zentauroepp51519223 a view of the burnt wreckage of a small plane that crashed i191228230030 / Scott Clause

1
Es llegeix en minuts
Efe

Cinc persones han mort i una altra ha aconseguit sobreviure després d’estavellar-se aquest dissabte a primera hora l’avioneta en què viatjaven a prop de Lafayette(Louisiana, EUA), van informar les autoritats. El supervivent es troba en situació crítica, ha assenyalat Alton Trahan, portaveu del Departament de Bombers de Lafayette, en un comunicat. Els passatgers anaven a Atlanta (Geòrgia) per assistir a un dels partits finals de la lliga universitària de futbol americà.

La periodista morta en l’accident aeri Carley Ann McCord / AP

Entre els morts figura Carley Ann McCord, de 30 anys i coneguda periodista esportiva de Louisiana. A més, tres persones més que hi havia a prop del lloc de la col·lisió també van resultar ferides, tot i que de caràcter lleu.

«Era fora just abans del xoc. Vaig veure que l’avioneta volava baix i treia fum. Vaig saber que alguna cosa anava malament. Vaig entrar dins de casa i tot el que vaig sentir va ser una explosió enorme», ha explicat Kevin Jackson, testimoni dels fets, a la cadena local KLFY.

Notícies relacionades

 

La petita avioneta amb capacitat per a vuit passatgers s’acabava d’enlairar de l’aeroport regional de Lafayette, localitat de 130.000 habitants i situada a 210 quilòmetres a l’oest de Nova Orleans. Les autoritats han obert una investigació per conèixer la causa del fatal accident.