Vuit nens moren en un atac a una escola de primària a la Xina

L'agressor, que ja ha sigut detingut, és un home que va sortir de la presó el 2018 després de complir condemna per intent d'assassinat

escuela-china

escuela-china

1
Es llegeix en minuts
Efe

Vuit nens de primària han mort com a conseqüència d’un atac perpetrat per un home en una escola situada a la zona central de la Xina en la primera jornada del curs, segons ha informat el diari oficial 'Global Times'. L’agressor, un home de 40 anys, ha sigut detingut.

L’atac, que ha acabat amb la vida de vuit nens i n’ha deixat dos més de ferits, ha tingut lloc en una escola de primària de la ciutatd’Enshi, a la província deHubei.

Segons mitjans locals de Hubei citats pel 'Global Times', el sospitós va sortir de la presó el 2018 després d’haver complert una pena de vuit anys de presó per intent d’assassinat.

Notícies relacionades

Les autoritats locals no han donat detalls de com es va perpetrar l’atac ni tampoc han aclarit quin tipus de ferides tenen els lesionats ni la gravetat d’aquestes. El Govern local ha afirmat que està prestant ajuda psicològica a les famílies de les víctimes.

No és la primera vegada que les escoles xineses són víctimes d’aquest tipus d’atacs. El gener passat un empleat va atacar amb un martell els nens d’una escola a Pequín, va ferir-ne 20, i l’abril del 2018, un noi va matar a ganivetades nou adolescents d’un institut a la província de Shaanxi. El 2010, en només un mes hi va haver tres atacs a escoles.

Temes:

Nens Xina