Detingut un sospitós del tiroteig del Canadà, que ha deixat almenys quatre morts

La policia de Fredericton manté segellada la zona residencial mentre la investigació està en marxa

zentauroepp44613040 emergency vehicles are seen at the brookside drive area in f180810143717

zentauroepp44613040 emergency vehicles are seen at the brookside drive area in f180810143717 / SOCIAL MEDIA

1
Es llegeix en minuts

Almenys quatre persones han mort aquest dijous en un tiroteig en una zona residencial de la ciutat de Fredericton, a l’est del Canadà, segons ha informat la policia. Encara es desconeixen les circumstàncies dels fets i la investigació està en marxa però la policia ha informat que té un sospitós en custòdia.

A la mateixa xarxa social s’havia difós un vídeo del carrer, acordonat per la policia, en què presumptament s’ha produït el tiroteig, però les autoritats han demanat després que no es comparteixin imatges que revelin la posició o les activitats dels seus efectius i dels treballadors d’emergències. 

Una resident de la zona dels fets ha declarat a la radiotelevisió pública canadenca CBC que ha sentit els primers trets al voltant de les 8.00 hora local (11.00 hores GMT). Imatges mostrades per cadenes locals mostren que la policia ha tallat un tram d’uns dos quilòmetres de Brookside Drive, un dels principals carrers de la ciutat.

Notícies relacionades

Fredericton és la capital de la província de Nova Brunswick, és a uns 1.300 quilòmetres a l’est de Toronto, i a la seva àrea metropolitana hi viuen una mica més de 100.000 persones.

El mes de juliol passat hi va haver un tiroteig amb 2 morts i 13 ferits a Toronto. En aquella ocasió es va tractar d’un atemptat gihadista.