ÚLTIMA HORA:

Un avió d'Air China fa mitja volta per una suposada 'amenaça terrorista'

El vol, que ha aterrat de forma segura a París, volava amb destinació Pequín i cap passatger ha resultat ferit

undefined44376600 an air china airlines airbus commercial passenger aircraft i180726172410

undefined44376600 an air china airlines airbus commercial passenger aircraft i180726172410 / REGIS DUVIGNAU

1
Es llegeix en minuts

Un aviód’Air China  fa mitja volta per una suposada amenaça terrorista rebuda per la companyia. El vol, que ha aterrat de manera segura a París, volava amb destinació Pequín i cap passatger ha resultat ferit, segons ha informat la mateixa aerolínia en els seus perfils de xarxes socials.

Notícies relacionades

“Air China ha rebut un missatge d’una suposada amenaça terrorista. El vol CA876 ha aterrat de manera segura a París i ni l’avió ni els passatgers han patit danys”, diu el missatge de l’aerolínia publicat a Weibo.

El recorregut de l’avió CA786 amb destinació Pequín / FLIGHTRADAR

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per contrastar i ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar en uns minuts. Si voleu rebre al seu mòbil alertes sobre aquesta o altres notícies podeu descarregar-vos les aplicacions d’EL PERIÓDICO  per a Android o IOS. Per rebre cada dia en el seu correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats en elperiodico.com, doneu-vos d’alta als nostres butlletins informatius. També us podeusubscriure per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al vostre domicili, amb la qual cosa disfrutareu de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club TR3SC.

Temes:

Xina