El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

Aquest 7 de juliol

L’Hospitalet presenta un audiovisual sobre la cultura d’origen andalús a la ciutat

  • És un projecte del Centre d’Estudis de L’Hospitalet dirigit per l’antropòloga Juana Ibáñez

L’Hospitalet presenta un audiovisual sobre la cultura d’origen andalús a la ciutat

Ayuntamiento de L'Hospitalet

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La sala B del Teatre Juventut de l’Hospitalet acull aquest 7 de juliol a les 20.00 h la presentació de l’audiovisualCultura d’origen andalús, un projecte del Centre d’Estudis de l’Hospitalet (CELH) en col·laboració amb la regidoria de Cultura Popular i Tradicional de l’Ajuntament de la gran ciutat catalana.

Aquest treball ha sigut dirigit per l’antropòloga hospitalenca Juana Ibáñez i està format per entrevistes a diferents veïns de l’Hospitalet de Llobregat d’origen andalús en què expliquen com viuen i com han viscut des que ells o els seus familiars van decidir traslladar-se a Catalunya des de terres andaluses.

La mateixa Ibáñez explica que en el documental, realitzat sense grans pressupostos, es tracta la presència de les manifestacions flamenques a la ciutat, però també la presència d’altres associacionismes, com el de la Cofradía 15 +1, una de les més rellevants de l’àrea metropolitana.

L’acte de presentació comptarà amb l’actuació d’Álex Vizuete, ballarí; Ismael Cabrera, cantant; Paco Garfia, guitarrista; Papalin Grande, caixa; Ángel Márquez i Ana Márquez als palmells.

Notícies relacionades

Per assistir a l’acte, és necessari inscriure-s’hi aquí.

Llegeix totes les notícies de l’Hospitalet de Llobregat a EL PERIÓDICO l’Hospitalet