El Periódico de L'Hospitalet

Hospitalet

L'escola Pere Lliscart de l'Hospitalet amplia la seva oferta com a institut per al nou curs escolar

Més de 30.000 alumnes de 3 a 16 anys comencen les classes als centres educatius de la ciutat

Per quart any consecutiu es desenvolupa el Programa d'auxiliars de conversa en anglès

beta-disc r 9794 12sep19 013

beta-disc r 9794 12sep19 013

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 30.173 alumnes de 3 a 16 anys comencen aquest dijous 12 de setembre el nou curs escolar a l’Hospitalet. 2.181 alumnes comencen P3 i prop de 2.350 alumnes comencen primer d’ESO. Els alumnes d’educació infantil i primària (3-12 anys) són 20.714, i els d’ESO (12-16 anys), 9.459.

Com a novetat d’aquest nou curs, destaca la creació de l’Institut Escola Pere Lliscart que, a més de donar continuïtat a l’alumnat de primària del centre, suposa la creació de dos nous grups d’ESO per a la zona de Collblanc - la Torrassa. Aquest institut escola és la segona escola de la ciutat que amplia la seva oferta com a institut, després de crear-se el curs passat l’Institut Escola Gornal.

D’altra banda, l’Institut Eugeni d’Ors s’incorpora al Programa d’auxiliars de conversa d’anglès, que es desenvolupa de manera pionera a la ciutat en els grups de 4t d’ESO. En total, aquest curs, que serà el quart que es fa, es beneficiaran del programa 2.500 alumnes, dels quals uns 500 són alumnes de 1r a 3r d’ESO, que participen d’una experiència pilot en tres instituts de la ciutat. El programa és impartit per 14 auxiliars nadius de conversa en anglès.

Moviment de grups

Per a aquest curs s’amplia un nou grup de P3 a l’Escola Pau Vila, a la Florida - les Planes. D’altra banda, a Santa Eulàlia es mou un grup de P3 creat en l’últim curs a l’Escola Prat de la Manta, que passa a l’Escola Milagros Consarnau, i a Collblanc - la Torrassa un altre que passa de l’Escola Pere Lliscart a l’Escola Pep Ventura. 

Notícies relacionades

Quant a 1r de l’ESO, el curs comença amb 2.350 alumnes. La ciutat tindrà dos nous grups de 1r d’ESO: guanyarà un grup a l’Institut Bellvitge i dos grups al nou Institut Escola Pere Lliscart, mentre que es reduirà un grup en aquesta mateixa zona, a l’Institut Pedraforca.

Més notícies de l’Hospitalet

Temes:

Nou curs