SUGGERENT BODI

El posat més sexi de Georgina Rodríguez

  • La nòvia de Cristiano Ronaldo comparteix una imatge en la qual posa ajaguda en un sofà amb roba interior vermella d’encaix i transparències
El posat més sexi de Georgina Rodríguez
1
Es llegeix en minuts

Georgina Rodríguez,la nòvia de Cristiano Ronaldo, ha deixat perplexos els seus gairebé 14 milions de seguidors amb el seu nou i suggerent posat. La model ha compartit una sensual imatge en la qual apareix ajaguda en un sofà de la seva residència de Torí amb sabatilles i una manta de Louis Vuitton, a l’abast de molt poques butxaques.

No obstant, el més sorprenent del nou ‘post’ és la sensual postura que adopta i el suggerent bodi vermell d’encaix i transparències que llueix al costat d’un il·luminat arbre de Nadal. «Estimar-se a un mateix és el principi d’una història d’amor eterna», ha escrit amb la publicació que forma part d’una campanya de publicitat. Es dona la circumstància que Rodríguez és imatge de Pretty Little Thing, llenceria i cotilleria ‘low cost’, i de tant en tant mostra a les xarxes socials algunes de les novetats de la marca.

Notícies relacionades

Unes hores després de publicar el seu nou ‘post’ amb ambient nadalenc, la noia, de 26 anys, ha aconseguit dos milions de ‘m’agrada’ i centenars de comentaris, entre els quals destaca el de la seva parella i pare de la seva filla, Cristiano Ronaldo, el crac del Juventus, qui ha expressat la seva emoció al veure la foto amb un breu: «Mamamia» i tres cors vermells, que té més de set mil ‘m’agrada’.

Altres comentaris que ha rebut la publicació han sigut de la seva germana, Ivana Rodríguez, que ha escrit: «La bonica estrella».