MODEL I ACTIVISTA

La mexicana Vanessa Ponce de León, coronada nova Miss Món

La jove, de 26 anys, es va imposar en una disputada ronda final a la tailandesa Nicolene Pichapa Limunskan, que va acabar segona

zentauroepp46183828 topshot   miss mexico vanessa ponce de leon  r  reacts after181208190952

zentauroepp46183828 topshot miss mexico vanessa ponce de leon r reacts after181208190952 / GREG BAKER

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La model mexicana Vanessa Ponce de León s’ha coronat Miss Món en la seixanta-vuitena edició del certamen, que ha tingut lloc a la ciutat xinesa de Sanya, i aconsegueix així la primera corona per al seu país.

La jove, de 26 anys, es va imposar en una disputada ronda final a la tailandesa Nicolene Pichapa Limunskan, que va acabar segona, i a les aspirants de Bielorússia, Jamaica i Uganda.

"Utilitzaré el meu regnat per continuar fent el mateix que faig des de fa tres anys, és a dir, continuar sent un exemple, perquè tots podem ser un exemple. El món necessita un canvi i ajudar no és tan difícil", ha afirmat l’acabada de coronar Miss Món.

Diplomada en drets humans

Ponce de León, que ha estudiat comerç internacional i està diplomada en drets humans, dirigeix actualment un centre de rehabilitació per a dones, i també és oradora de l’Institut Nacional de la Joventut.

Notícies relacionades

La model, aficionada al voleibol i la pintura, va aconseguir el guardó en una multitudinària gala celebrada per novena ocasió en territori xinès, succeint en el tron l’índia Manushi Chhillar, guanyadora el 2017.

Per la seva part, la representant nord-americana, Marisa Butler, va aconseguir la competència d’Esports;  la japonesa Kanako Date es va alçar amb la de Talent, i la francesa Maëva Coucke es va coronar en l’apartat de de Top-model.