Missiva viral

Mark i Priscilla Zuckerberg donen la benvinguda a August, la seva segona filla

Els pares de la nena pengen a Facebook una carta per anunciar la seva arribada, com van fer quan va néixer Max, el desembre del 2015

zucki

zucki

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

El fundador de FacebookMark Zuckerberg, i la seva dona Priscilla Chan, han anunciat el naixement de la seva segona filla, que es dirà August.

A través d'un missatge al seu perfil oficial de Facebook, Zuckerberg ha publicat una fotografia en què surt August amb la seva germana Max, que va néixer el desembre del 2015.

"¡Priscilla i jo som molt feliços de donar la benvinguda a la nostra filla August! Li hem escrit una carta sobre el món en què espeream que creixi i també esperem que no creixi gaire ràpid",  ha assegurat Zuckerberg, de 33 anys.

En aquest text dirigit a la seva filla, molt semblant al que el matrimoni va escriure quan va néixer Max, mostren de nou el seu optimisme en el progrés i els avanços de la ciència per aconseguir un món més just, amb una educació millor i més igualtat.

Disfrutar de la infància

En aquesta ocasió Zuckerberg i Chan han dedicat diversos paràgrafs a emfatitzar la importància que els nens disfrutin de la seva infància.

"La infància és màgica. Només pots ser una nena una vegada, així que no la gastis preocupant-te gaire del futur. Ens tens a nosaltres per fer-ho, i farem tot el que puguem per assegurar-nos que el món és un lloc millor per a tu i per a tots els nens de la teva generació", han assenyalat.

La missiva finalitza amb unes paraules d'amor incondicional a August: "Et desitgem una vida d'alegria, amor i la mateixa esperança que ens dones".

Aprofitant el naixement de la seva altra filla, Max, Zuckerberg i Chan van anunciar el desembre del 2015 que donarien el 99% de les seves accions de Facebook a la seva fundació benèfica al llarg de la seva vida.

Casats des del maig del 2012

Notícies relacionades

Mark i Priscilla es van casar el maig del 2012 després de nou anys de nòvios. Des d'aleshores, el matrimoni ha volgut augmentar la família, i abans de l'arribada de la seva primogènita van patir tres avortaments espontanis, tal com va confirmar a la seva xarxa social Zuckerberg.

Per aquest motiu, l'arribada de Max i August ha omplert els seus pares de felicitat.