NÚMERO 3 PER MADRID

Carmen Lomana, candidata al Senat per Vox

La 'socialité' havia publicitat fa un any la seva "amistat" amb el llavors dirigent de Podem Juan Carlos Monedero

1
Es llegeix en minuts

L'empresària i col·laboradora de televisió Carmen Lomana concorre a les eleccions generals del 20 de desembre com a número tres de la llista de Vox al Senat per Madrid, segons les candidatures provisionals publicades avui al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

Lomana, que fa menys d'un any va publicitar a les xarxes socials i a la televisió la seva "amistat" amb el llavors dirigent de Podem Juan Carlos Monedero, ha fitxat finalment pel partit que lidera l'exdiputat basc del PP Santiago Abascal.

Adscrit a la dreta política, Vox sustenta el seu ideari en la defensa de la família i la unitat d'Espanya i el no a l'avortament.

Notícies relacionades

Les candidatures publicades al BOE revelen altres fitxatges de personalitats independents, com el de l'escriptor i periodista canari Juan Jesús Armas Marcelo tancant la llista al Congrés per Madrid de Ciutadans.

Per la seva part, el controvertit advocat José Emilio Rodríguez Menéndez encapçala la llista al Congrés per Madrid del Partit Social de la Justícia, que va crear ell mateix el 2003 i que inclou en el seu programa electoral la desaparició de l'Audiència Nacional.