OBERTURA DEL VOLL-DAMM FESTIVAL INTERNACIONAL DE JAZZ DE BCN

Una cita per maridar jazz i gastronomia

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

El Parc del Centre del Poblenou acollirà dissabte que ve, des del migdia fins a la mitjanit, una cita que atraurà tres tipus d'aficionats: els amants del jazz, els de la gastronomia i els que disfruten amb totes dues passions. Seran 12 hores que serviran d'inauguració de la 47a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, que aquesta vegada ha convertit el seu tradicional concert d'inauguració en una autèntica festa musical, social i gastronòmica al districte 22@.

En la part musical, començaran amb els sons orquestrals de la Liceu Big Band (de 12.00 a 13.00 hores), seguiran amb la fusió electrònica d'arrels llatinoamericanes de La Calor (de 13.30 a 14.30) i per acabar el primer tram d'aquesta trobada, una delikatessen: el duo que formen el pianista Grégory Privat i el percussionista Sonny Troupé (de 15.00 a16.15). Després, una brass band contemporània, la Perdiu Grouse (de 16.45 a 18.00), i el swing infal·lible de la molt activa Orquesta Ilegal de Barcelona (de 18.30 a 19.45). La recta final estarà amenitzada per dues de les formacions amb més capacitat per animar un auditori: la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra i els seus sons balcànics (de 20.30 a 21.45) i The Excitements i els seus arravataments a ritme de soul (de 22.30 a 00.00).

A més, la Barcelona Street Band s'encarregarà de posar sons de Nova Orleans en els canvis d'artistes convidats. De la mateixa manera, a partir de les 16.15 hores, la Barcelona Street Parade actuarà fora de l'escenari al voltant del parc durant els parèntesis entre xou i xou.

Notícies relacionades

VIATGE PELS PLATS DEL MÓN / La zona de restauració proposarà un viatge gastronòmic per tot el món, des de l'Índia fins al Japó, passant per Colòmbia, el Perú i els països mediterranis. Hi haurà plats vegetarians, vegans i sense gluten. Les parades de menjar portaran la firma de Delacrem, Caravan Made, Casa Xica, This & That Warike, The Grasshopper Ramen, Trópico, Merquén Catando, Coffee & Wood, Foodies Barcelona, The Fish & Chips i Rooftop Smokehouse.

Aquesta iniciativa ha sigut organitzada per la promotora TheProject amb el suport de BCN Més, que s'encarregarà de la secció gastronòmica del festival. Compta, a més a més, amb la col·laboració de l'Associació d'Empreses i Institucions 22@Network BCN i de l'Obra Social La Caixa.