03 jul 2020

Anar al contingut

DIVORCIATS DES DEL 2000

Bruce Willis assegura que encara estima Demi Moore

L'actor afirma que comparteix vacances amb la seva exdona i l'actual marit d'aquesta

Està "encantat" que Ashton Kutcher, el padrastre de les seves filles, sigui "un home fantàstic"

EFE / WASHINGTON

L'actor nord-americà Bruce Willis ha assegurat que estima la seva exdona Demi Moore i que ella l'estima a ell, i ha afirmat que Moore i el seu marit, l'actor Ashton Kutcher, i ell se'n van "tots junts de vacances". Així ho ha explicat Willis en declaracions a l'edició de juny de la revista nord-americana Vanity Fair, avançades per l'edició digital de People.

A la revista, Willis posa en companyia de Moore i Kutcher. "És difícil que la gent ho entengui, però anem de vacances junts", ha dit el protagonista de Duro de matar. Moore i Willis es van separar el 1998 i es van divorciar el 2000, després de 13 anys de matrimoni i tres filles en comú: Rumer, de 18 anys; Scout de 15, i Tallulah, de 13.

No hi ha idil·li amb Renée Zellweger

"Vam educar les nostres filles conjuntament, encara tenim aquest vincle", afirma l'actor, que explica: "Demi és la mare de les meves filles i Ashton, el padrastre de les meves filles". "Estic encantat que Ashton hagi resultat ser un noi fantàstic. Estimo Demi i jo sé que ella m'estima a mi", ha dit a Vanity Fair l'actor, de 52 anys.

En l'entrevista, Willis també nega que mantingui un idil·li amb la seva companya de professió Renée Zellweger --tal com han publicat alguns diaris sensacionalistes nord-americans- i ha afirmat que no el molesta excessivament el seguiment de la seva vida privada que fan els mitjans. "Ja no escriuen gaire sobre homes de la meva edat, excepte si fan alguna cosa dolenta", ha dit Willis.

Temes: Bruce Willis