Esports

L’atleta de Gavà Laura Redondo guanya el seu quart títol nacional en martell, aquesta vegada sense rècord

Va pujar a dalt de tot del podi a Nerja (Màlaga), amb una marca de 69,38 metres.

L’atleta de Gavà Laura Redondo guanya el seu quart títol nacional en martell, aquesta vegada sense rècord

bruguersdigital

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’atleta nascuda a Gavà (Baix Llobregat) Laura Redondo, del FC Barcelona, va conquerir el quart títol de campiona d’Espanya de martell, però en aquesta ocasió no va poder batre el rècord d’Espanya i es va haver de conformar amb pujar a dalt de tot del podi a Nerja (Màlaga), amb una marca de 69,38 metres.

Redondo va aconseguir millorar la plusmarca nacional fins i tot en quatre ocasions en les últimes dues setmanes, amb registres de 70,66, 71,40, 71,96 i 72,00 metres, els dos últims el cap de setmana passat a Vallehermoso (Madrid), on es va assegurar la mínima per a l’Europeu de Munic d’agost. Ara està pendent de saber si competirà en el Mundial d’Eugene (Estats Units), tot i que si ho fa serà per punts.

L’atleta va decidir el campionat en el seu primer llançament amb 69,38 metres, per després fer-ne tres de nuls i 68,22 i 68,30 en el tercer i cinquè intent. Laura Redondo va acabar davant d’Osarumen Odeh (Platges de Castelló), que va ser plata amb 68,36 metres, marca que va obtenir en el tercer llançament, i Natalia Sánchez (Alcampo Scorpio 71), que va ser bronze amb 62,69 metres.

Notícies relacionades

La veterana Berta Castells (València Atletisme), que ha guanyat 16 títols nacionals, va participar per última vegada en la competició i va acabar quarta amb 61,94 metres, i Gema Martí (FC Barcelona) va ser cinquena amb 59,71.

Llegeix totes les notícies de Gavà a EL PERIÓDICO Gavà