GavàJove

L’Ajuntament de Gavà obre una nova convocatòria de beques per a estudiants de 16 a 29 anys

El període de la convocatòria finalitzarà el 17 de juny del 2022 o quan s’esgoti la partida pressupostària

L’Ajuntament de Gavà obre una nova convocatòria de beques per a estudiants de 16 a 29 anys

Ayuntamiento de Gavà

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Gavà (Baix Llobregat) ha obert les beques Gavà Jove per a aquest curs que ofereixen subvencions per al desplaçament destinats als estudiants del municipi, d’estudis postobligatoris d’especialitats que no es portin a terme a Gavà, o als estudiants d’estudis postobligatoris a centres de Gavà o en algun barri perifèric del municipi.

Les beques de transport ofereixen títols subvencionats de transport personals i intransferibles del sistema tarifari integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM). Els joves es beneficiaran de fins a 210 euros, per a títols corresponents en zona 1, i fins a 260 euros per a títols corresponents en zona 2.

El període de la convocatòria finalitzarà el 17 de juny del 2022 o quan s’esgoti la partida pressupostària.

Requisits i condicions

Les condicions i requisits són estar empadronats en el municipi de Gavà, tenir entre 16 i 29 anys, no disposar d’un llindar de renda superior a l’establert en la convocatòria i complir algun d’aquests requisits: Estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics o privats, amb una formació postobligatòria que no estigui oferta al municipi de Gavà o que l’oferta hagi sigut insuficient.

Estar matriculat en un centre educatiu de Gavà i fer les pràctiques associades als estudis que cursen en un municipi que no sigui Gavà. Estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics o privats, amb una formació postobligatòria i residir als barris de Bruguers, Ca n’Espinós, Gavà Mar o La Sentiu.

Notícies relacionades

Les persones interessades hauran d’omplir la sol·licitud per al títol de transport, amb la documentació corresponent i sempre que el total no superi l’import màxim subvencionable.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Gavà