IL·LUSIONISME

L'Espai Maragall de Gavà acull l'espectacle de màgia 'The Postman'

Es tracta d'un xou que pertany a la programació d'espectacles familiars de la Fundació Xarxa d'Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya

postman-080120

postman-080120

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Maragall de Gavà  acollirà el pròxim diumenge 12 de gener l’espectacle de màgia ‘The Postman’. Es tracta d’un xou que pertany a la programació d’espectacles familiars de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Catalunya.

‘The Postman’, a càrrec de Màgic Txema, és la història de l’«únic carter que ha repartit cartes a més de vint països dels cinc continents» que sempre reparteix «tot el que té destinatari», fins que es troba un paquet sense adreça i decideix obrir-lo. «Mai es podria haver imaginat» el contingut del paquet, expliquen els responsables.

A partir de tres anys

L’espectacle, recomanat a partir de tres anys, es podrà veure aquest diumenge, a les 12 hores, a l’Espai Maragall. El preu de l’entrada és de 9 euros o de 7 euros, aquest últim descompte només per als socis de la Fundació Xarxa.

Notícies relacionades

Xarxa és una fundació privada catalana creada el 1995 que actualment compta amb  64 grups locals actius repartits en 24 comarques. Tots treballen amb l’objectiu de: mantenir el compromís amb la llengua, la societat i la cultura a través de les arts escèniques per a públic infantil, juvenil i familiar.

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA