Ampliació Institut

La Generalitat presenta el projecte d'ampliació de l'institut escola Gavà Mar

El nou edifici no serà funcional fins al curs 2019-2020

Presentació del projecte d’ampliació de l’institut escola Gavà Mar. 

Presentació del projecte d’ampliació de l’institut escola Gavà Mar.  / ELBRUGUERSDIGITAL.CAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S'ha fet un pas més cap a l'ampliació de l'institut escola Gavà Mar, una llarga reivindicació de la comunitat educativa d'aquesta localitat. La directora de Serveis Territorials d'Educació del Baix Llobregat, Núria Vallduriola, ha presentat a l'alcaldessa, Raquel Sánchez, i a la comunitat educativa del centre els primers detalls del projecte.

L'objectiu és construir -a partir de setembre- un edifici annex a l'actual, que es preveu que entri en funcionament el setembre de 2019, i amb el qual culminarà la implementació de l'ESO en aquest l'institut escola. Una implementació que ha començat aquest curs de manera provisional amb la instal·lació d'un mòdul prefabricat, que en aquests moments ja acull dues línies de 1r d'ESO.

El nou edifici tindrà planta baixa i un pis, i acollirà vuit aules de secundària, una aula complementària, una aula taller i un laboratori, així com lavabos. A la proposta, segons explica elbruguersdigital.cat, també s'ha tingut en compte que l'impacte del nou edifici en l'entorn vegetal sigui mínim. I s'incorporen elements per garantir l'eficiència energètica, amb aïllament acústic i tèrmic, i el màxim aprofitament de la llum solar.

Notícies relacionades

Aquesta ha sigut la primera presentació en petit comitè del projecte executiu, actualment en fase d'esmenes per part del Departament d'Ensenyament; però des del consistori s'ha demanat a la Generalitat una presentació pública perquè tots els pares i mares del centre també tinguin coneixement del projecte.

Més notícies de Gavà