Un restaurant diferent
Vegan Junk Food Bar, així és el menjar porqueria vegà
En aquest nou ‘fast food’ del Born no menjaràs res que provingui d’animals, però disfrutaràs com un animal
Els que diuen que el menjar vegà és avorrit farien bé a acostar-se al Born i entrarr a Vegan Junk Food Bar (Manresa, 4), creuar el passadís entre pop i psicodèlic i asseure’s en alguna de les taules. I si els grafitis i els neons de les parets i la música marxosa que sona a un volum altet no us acaben de convèncer que us divertireu, demaneu la carta. I llavors veureu que aquest local és diferent: ¿Menjar porqueria vegà? La resposta és sí, i amb exclamacions: ¡Menjar porqueria vegà! Un concepte que a molts els semblarà contradictori.
En aquest restaurant obert a finals de novembre, les ‘burgers’ i les salses i les ‘costelles de porc’ estan fetes amb extractes de tubercles o de llegums, però això no significa que no puguis porquejar com en qualsevol ‘fast food’ convencional. Perquè no tindràs res que provingui d’animals, però disfrutaràs com un animal llepant-te els dits que t’has empastifat mossegant l’hamburguesa amb pans de colors, per exemple.
Tot és un ‘trompe-l’oeil’
Tot, o gairebé tot a Vegan Junk Food Bar és un trompe-l’oeil que torna bojos els ‘instagramers’ i que genera cues a la porta pocs minuts abans de la seva obertura. Gent que saliva amb la Notorious Sumo, una ‘burger’ que recorda la carn de pollastre i vedella i que en realitat porta pèsol i remolatxa, i que omple l’estómac per a tres dies. Que piquen amb plaer culpable les patates fregides amb ‘toppings’ com xilis de Jalapa i salses variades. Que flipen, i amb raó, amb les costelles elaborades amb 52 ingredients (com els els pèsols).
Notícies relacionadesAl restaurant també serveixen pizzes, natxos, ¡’sashimi’!, calamars a la romana (aconseguidíssim l’aspecte i la textura d’aquesta elaboració a base de tapioca).
Tot ho fan ells, tret de la rebosteria, que està en mans de la pastisseria vegana La Besnéta, a Gràcia. I per beure, hi ha sucs ‘cold-pressed’, però també cervesa i còctels. El preu mitjà ronda els 20-25 euros amb begudes.
- Complexitat a les aules L’escola catalana té només un educador o integrador social per cada 1.000 alumnes vulnerables
- La cuina d’una obra mestra Rosalía, una cap que sap escoltar
- Inversió estratègica de futur Catalunya es postula com a pol industrial i tecnològic de referència en defensa
- Més de 300 subinspectors dels Mossos no treballaran demà
- "Entro i surto quan em ve de gust"
- FISCALITAT Hisenda ajorna Verifactu fins al 2027 i dona un respir a més de 3,5 milions de pimes i autònoms
- 'El segon cafè' de La 2Cat L’Editorial de Cristina Villanueva: El relat de Pedro Sánchez
- Després de la picada d’ullet del president Junts manté el veto al Govern i desconfia de les promeses de Sánchez: «No cola»
- Malalties respiratòries La grip dobla la incidència estimada de la setmana anterior i ja supera el nivell moderat de transmissió
- Funció pública El Govern aprova aquest dimarts la pujada del 2,5% per a aquest any dels funcionaris
