On Catalunya

HAS DE DEIXAR-TE VEURE A...

Vrutal: un restaurant vegà per a no-vegans

Amb tot just dues setmanes de vida, aquest restaurant i bar de copes ja apunta que es convertirà en un nou 'hot spot' del Poblenou

zentauroepp55300684 onana201007190428

zentauroepp55300684 onana201007190428

1
Es llegeix en minuts
Abel Cobos
Abel Cobos

Periodista

Especialista en cultura digital, tendències i oci.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Tornes a mirar al Maps la direcció, Rambla del Poblenou, 16. Ets al lloc correcte, tot i que la seva decoració indiqui el contrari: arquitectura industrial, bigues metàl·liques, materials de construcció i elements de fàbrica. Com el defineix l’Alessandra, sòcia, té «estètica brutal», un joc de paraules amb el nom del local, Vrutal.

Notícies relacionades

És una decoració atípica per a un restaurant vegà, que solen ser més verds i naturals. Però, precisament, és la clau de Vrutal: un restaurant vegà per a no vegans. Vaja, menjar vegà per a gent que ni s’havia pensat deixar la carn. «Aquí no t’importarà si el menú és d’origen animal, vegetal o còsmic», afirmen a Instagram.

Tot i que han obert fa dues setmanes, promet ser el nou ‘hot spot’ del Poblenou. Fins i tot toca fer cua si hi vas en hora punta a provar l’especialitat de la casa: el combo còctel i hamburguesa. «Cada sandvitx està associat a una beguda», per exemple, la burger mexicana va amb el còctel ‘bright & stormy’, de mescal, llimona i sabors òbviament mexicans. I, a més, tots els plats tenen una estètica molt cuidada», perquè siguin igual de fotogènics que el local.  

Temes:

De copes