la recepta de la meva vida

Recepta de caçó en adob

"Així m'agrada fer el caçó en adob quan estic a casa els diumenges", explica el xef del restaurant Quillo Bar

1
Es llegeix en minuts
Jordi Asensio (Quillo Bar)

PER AL CAÇÓ

Ingredients

175 g de caçó

Farina de blat per fregir

Preparació

1. Desespinem i netegem el caçó.

2. El tallem a daus grossos perquè absorbeixin bé la marinada i no quedin secs al fregir-los. Els reservem.

PER A LA MARINADA DEL CAÇÓ

Ingredients

500 g d’aigua

750 g de vinagre de poma

25 g de pebre vermell

15 g de comí molt

20 g d’orenga

15 g de ras al-hanut (barreja d’espècies)

1 gra d’all i sense germen

Sal

Elaboració

1.    Escaldem una mica l’all perquè perdi el toc de cru.

2.    Triturem tots els ingredients menys el caçó, començant pels líquids, fins que la barreja quedi ben fina.

3.    Envasem els trossos de caçó net i trossejat que hem reservat amb l’adob durant unes 12 hores.

Notícies relacionades

4.    Els escorrem bé i els assequem amb paper assecant perquè després agafin bé l’arrebossat.

5.    Els arrebossem amb farina, els escorrem i els fregim. Una vegada enrossits, escorrem l’excés d’oli i  emplatem.