L’obscè gest de Rubiales que va precedir el petó a Jenni Hermoso | Vídeo

Efe / José Jiménez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Rubiales, el president de la Federació Espanyola de futbol,s’ha disculpatpelpolèmic petó sense consentiment que li va fer a Jenni Hermoso en l’entrega de premis: «He de disculpar-me, no em queda cap altre remei», explicava en un vídeo difós a les xarxes socials.

«Hi ha un fet que he de lamentar entre una jugadora i jo, amb qui tinc una magnífica relació, igual com amb d’altres. Segurament m’he equivocat, ho he de reconèixer. En un moment de màxima efusivitat i sense cap mala fe, va passar el que va passar. D’una manera espontània, sense mala fe per cap de les dues parts», continuava.

Peròno és l’únic gest indigne que va tenir Rubiales després del partit. Abans d’aquest petó, durant la celebració del títol, Rubiales ja havia donat mostres d’una compostura si més no qüestionable. Alguns espectadors que van viure la final del Mundial a l’estadi de Sydney van gravar la llotja en el moment en què Espanya es proclamava campiona del món. I van captar la polèmica celebració del president.

El gest inapropiat de Rubiales

Notícies relacionades

Rubiales es mostrava eufòric, aixecant els braços. En un moment determinat, es veu com s’endú la mà a l’entrecuix per tocar-se els testicles en senyal de «celebració».

L’acte obscè i inapropiat té lloc en una zona reservada per a les autoritats, entre les quals la reina Letizia i la seva filla, la infanta Sofia, que pot veure’s que era al costat de Rubiales. El president ho va fer al costat d’una adolescent i als ulls del món. De moment no s’ha manifestat sobre això.