Enuig sanitari

Missatge amb ‘peineta’ d’una zeladora de Màlaga als imprudents de la Covid: «¡Que us bombin!»

  • Isabel Núñez explica que hi ha «companys que estem caient una altra vegada com mosques» i lamenta que, «després de 16 mesos de lluita, tornem a estar en plena onada gràcies a l’egoisme i l’estupidesa humana»

barcelona/documentacion Fotos 1-117861983.jpg

barcelona/documentacion Fotos 1-117861983.jpg

1
Es llegeix en minuts

Immersos de ple en una cinquena onada, amb un increment diari de casos i una incidència acumulada que no deixa de créixer, tornen a sortir a la palestra aquells que porten any i mig lluitant contra el virus en primera línia: els sanitaris. Una d’elles, Isabel Núñez, ha publicat a Facebook un comentari que s’ha fet viral i aquest divendres acumulava gairebé 3.000 reaccions i més de 1.000 comentaris, a més d’haver sigut compartit gairebé 4.000 vegades.

Isabel Núñez és una zeladora malaguenya del Servei Andalús de Salut (SAS) que, farta de la irresponsabilitat d’alguns davant la Covid, ha publicat aquest dimarts una foto en el seu perfil de Facebook en el qual dedica una ‘peineta’ a aquells que incompleixen les mesures, enfundada en el seu vestit epi.

Núñez ha volgut recordar tots els que semblen oblidar-se de la pandèmia –i posen en risc la vida pròpia i aliena, contribuint al col·lapse dels hospitals– i els mostra el dit del mig de la mà dreta: «Va per vosaltres», titula la zeladora.

Va por vosotros ! Por los 600 que decidisteis celebrar una boda de dos días con su juerga correspondiente y nos estáis...

Posted by Isabel Nuñez on Tuesday, July 13, 2021
Notícies relacionades

A més assegura que, en l’actual situació, hi ha «companys que estem caient una altra vegada com mosques». És per aquesta raó per la que lamenta que, «després de 16 mesos de lluita, tornem a estar en plena onada gràcies a l’egoisme i l’estupidesa humana». Però és clar, continua amb sorna, «la culpa és del govern, que ha dit que ja ni mascaretes un s’ha de posar al carrer».

És per això que decideix «aparcar la meva educació i em permetré el gest [de la ‘peineta’] ¡Que us bombin!», finalitza.

Temes:

Coronavirus