A Reddit

Un grup d'hostesses esclata davant del comportament dels passatgers: «Són molt desagradables»

Hi expliquen anècdotes, i es queixen de la mala educació i poca higiene de les persones

Persones que defequen a terra o es tallen les ungles dels peus a la taula plegable

aircraft-2104594 1920

aircraft-2104594 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Ja érem conscients que el comportament als avions dista molt de la perfecció i el civisme a causa dels constants testimonis que ho manifesten. Però ara són les hostesses les que han emès el senyal d’alerta. 

A la xarxa social Reddit, un grup d’hostesses australianes han narrat les coses que es fan malament. “La gent és bastant porca”, diuen.

Entre diferents anècdotes expliquen, per exemple, com han vist excrements sota els seients. “En el meu últim vol, un home gran va defecar a terra accidentalment, però va sortir de l’avió com si no hagués passat res”, explica una d’elles.

Amb aquests detalls, adverteixen que s’ha d’anar al lavabo amb les sabates posades. “En nou de deu ocasions, el que hi ha a terra no és aigua”. Imagina com deu estar el bany després d’un vol de 12 hores amb 200 persones usant-lo. 

Notícies relacionades

Un altre dels grans problemes a què s’enfronten són els passatgers que intenten fer el que volen amb els seus seients. I es queixen de les parelles que volen viatjar amb comoditat quan no han pagat per això. Parelles que compren un seient separat, un en una tarifa econòmica i l’altre no, i que quan pugen a l’avió volen posar-se junts a la zona més cara. 

Però la mala educació dels usuaris encara va més enllà. Segons aquestes hostesses, han viscut uns altres tipus de situacions desagradables, com la utilització de les taules plegables per canviar bolquers o tallar-se les ungles dels peus.