Vist a Twitter

Això és el que passa en un grup de WhAtsapp de mares i pares quan es detecten polls

La classe de sisè de primària va oferir una nit d'ensurts i drames a les converses que comparteix un usuari de Twitter

whatsapp-2105015 1920

whatsapp-2105015 1920

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

Els grups de WhatsApp de l’escola ja és un gènere en si mateix. No hi ha cap dia que no tinguem contingut en la vida diària per narrar en aquests xats que al principi semblen una gran idea però que més tard es converteixen en un malson per a alguns.

Però allò que per a la gent que pateix les conseqüències de la immersió en les noves tecnologies és un patiment, pot ser un motiu de diversió per a la gent aliena. I això és el que ha passat en aquest cas.

En un fil viral a Twitter, l’usuari Pepiu mantenia la tensió i el riure de milers de persones al narrar els moments posteriors a la detecció de polls en plena nit. “Sé que és molt tard però el Bruno s’ha despertat amb picor i té polls. Perquè ho sapigueu”. El missatge era contundent... i el drama acabava de començar

“No és greu”, deia. ¿Com que no és greu? Podríem estar davant d’una apocalipsi d’acord amb les reaccions. “Tothom podria estar infectat”. En aquest punt no sabem si a algú li va passar pel cap que en lloc d’una classe de l’escola estiguéssim davant de l’últim capítol de ‘The Walking Dead’, entre zombis. 

El debat va pujar de to. “La falta d’higiene porta aquestes coses, estic cansada de dir-ho”, apuntava una. “Que no se’t pugin els fums”, li responien. I afegien un missatge d’alerta màxima per difondre. Amb majúscules. La classe de sisè de primària ja s’havia convertit en un xou. “¿No us sembla exagerada la ‘performance’?” 

I de cop van passar de fer intervencions a revisar els caps dels fills. Cosa que no tothom s’atrevia a fer per no voler despertar-los.

Però calia provar l’efectivitat d’aquest grup de WhatsApp, així que va començar la ‘convocatòria’ de comprovacions.

¿Solució? Quarantena.

El debat va seguir durant hores... i dies. Fins i tot va arribar fins al terreny de la igualtat. ¿Per què no podem rapar-li el cabell a les nenes però sí als nens? 

Notícies relacionades

No hi havia més remei que establir el cordó sanitari.

I debatre, debatre i debatre... Fins al punt de voler abandonar el grup.