FLIRTEIG INTERCONTINENTAL

Arévalo tira la canya a Jennifer Lopez i desencadena un sisme a Twitter

El còmic esclata després que milers d'usuaris es riguin de les seves floretes a la diva del Bronx

"Quan em contesti Jennifer alguns estaran rabiosos i ho faré saber", assegura l'humorista valencià

arevaloflipa

arevaloflipa

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passatJennifer Lopez va compartir amb tots els seus fans un petit vídeo en què ballava i avançava una part d’una nova cançó seva amb Bad Bunny. El missatge va tenir ràpidament milers de reaccions, comentaris i retuits, entre els quals també hi havia la resposta de l’humorista espanyol Arévalo, que es va declarar "admirador" de la cantant i actriu. "Un dels molts admiradors que tens a Espanya. M’he dedicat a l’espectacle tota la meva vida i m’encantes. Soc molt reconegut pel meu humor. Una salutació cordial". 

La declaració d’Arévalo va córrer com la pólvora i va arribar a obtenir més retuits que el mateix missatge de la diva del Bronx d’origen porto-riqueny (2.500 retuits davant 2.100). 

La majoria es van prendre a broma les paraules de l’artista valencià que es va fer famós en els 70 pels seus acudits de gent amb veu de nas i les seves cançons picardioses. 

L’esperança, l’últim que es perd

No obstant, el que va ser parella artística sobre els escenaris de Bertín Osborne, no es va prendre gens bé les bromes dels tuitaires i va explotar en diversos comentaris que no van fer més que afegir més llenya al foc, ja que va evidenciar que havia confós l’ex de Marc Anthony amb Gloria Estefan.

Tot i l’embolic, Arévalo no perd l’esperança quw l’artista d’El anillo [pa cuándo] li contesti algun dia al seu missatge. 

Sòlida parella 

A l’espera de si respondrà o no a ArévaloJennifer Lopez continua sent una dona molt ocupada. Té nous projectes, com la pel·lícula Second act, que s’estrenarà el 14 de desembre, i també està gravant el vídeoclip de la cançó que canta a duo amb l’artista porto-riqueny de trap Bad Bunny.

El seu cor també està molt ocupat. Juntament amb l’exbeisbolista Alex Rodríguez formen una de les parelles més estables de Hollywood. A la intèrpret li encanta compartir els millors moments que viu al costat del seu "Macho lindo" [sic]

Notícies relacionades

En una altra recent publicació, JLo va compartir una altra romàntica escena que ha fet parlar molt, ja que apareix amb el seu nòvio en un luxós restaurant, tots dos molt encaramel·lats. Però en el que s’han fixat els usuaris és en el detall de les mans de la cantant d’On the floor, que es perden sota de la taula. 

Segueix Extra  a Facebook