Misteri

Estranya criatura a Montana: ¿És un llop? ¿És un gos?

Un home va disparar a un animal que sotjava el bestiar i els experts encara no saben què és

L’animal abatut.

L’animal abatut. / MONTANA FISH, WILDLIFE AND PARKS REGION 4

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’ADN ho desxifrarà, però de moment l’expectació està servida. Un home va disparar en un ranxo de Montana (EUA) un animal que sotjava el seu bestiar el passat 16 de maig creient que era un llop. Al arribar els especialistes de Parcs, Vida Silvestre i Peixos de Montana (FWP, per les seves sigles en anglès) van destacar que algunes de les seves característiques no coincideixen amb l’espècie. 

"L’animal originalment va ser catalogat com un llop però diversos especialistes (...) van dubtar que fos un llop col·lectivament", van indicar les autoritats en un comunicat.

Notícies relacionades

“El seu pelatge és més llarg, el seu cap és massa gran igual com les seves orelles. Les seves potes i el seu cos són massa petits per ser un llop mentre que les dents canines de l’animal són curtes. A més, les urpes de les potes davanteres eren massa llargues per a un llop”, van assegurar. “No sabem de què es tracta fins que rebem un informe de l’ADN", va dir Bruce Auchly, gerent d’informació FWP al diari 'Great Falls Tribune'.

De moment, sembla que és un híbrid entre un gos i un llop, és una femella jove, de la família de les canines a què pertanyen diverses espècies com llops, coiots, guineus i gossos.