Lliga

El superordinador prediu el descens: aquest equip baixarà a Segona diumenge

El superordinador prediu el descens: aquest equip baixarà a Segona diumenge

EFE/Biel Aliño

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’última jornada del campionat de Lliga de Primera Divisió amaga una incògnita majúscula: la identitat de l’equip que acompanyarà l’Elx i l’Espanyol a la categoria de plata del futbol espanyol la temporada vinent. A aquesta gens desitjable plaça opten, tot i que no ho vulguin, sis candidats, per la qual cosa pot passar de tot.

Les especulacions sobre el desenllaç del misteri fan córrer rius de tinta i ocupen minuts de ràdio i de televisió. Als pronòstics d’experts analistes de carn i os se’ls ha sumat els del superordinador de DAZN, servei líder de ‘streaming’ d’esports a nivell mundial.

Per a l’ordinador és el Valladolid el conjunt amb més possibilitats (47%) de descendir, seguit pel Celta (36%), l’Almeria (13%),el Getafe (3%), el València (1%) i el Cadis (0,5%).

Notícies relacionades

Es dona la circumstància que tots els equips depenen de si mateixos per salvar-se: si guanyen diumenge ho aconseguiran. El Valladolid i el Getafe juguen entre si.

La classificació està de la manera següent: Cadis (41 punts), Getafe (41), València (41), Almeria (40), Celta (40) i Valladolid (39)