PARLA DE LA SEVA SORTIDA DE LA SELECCIÓ

Robert Moreno: «Vaig ser egoista, però ho tornaria a fer tot igual»

L'entrenador del Mònaco ha concedit una entrevista al programa 'El món a RAC1', on ha parlat sobre la seva sortida de la selecció i de la seva amistat trencada amb Luis Enrique

lmendiola51536630 as monaco s spanish coach robert moreno gives a press confer191230201358

lmendiola51536630 as monaco s spanish coach robert moreno gives a press confer191230201358 / YANN COATSALIOU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Robert Moreno ha explicat que no canviaria res de la seva sortida de la selecció espanyola, malgrat que li dol la situació de distanciament amb Luis Enrique. L’actual entrenador del Mònaco ha concedit una entrevista al programa ‘El món a RAC1’, on s’ha ratificat en les accions que el van portar a l’acomiadament com a seleccionador.

«És cert que vaig ser egoista i vaig pensar en el meu futur, perquè actuar d’una altra manera m’hauria perjudicat. Ho tornaria a fer tot igual», ha afirmat Moreno respecte a la seva sortida de la selecció espanyola. El català va deixar de ser entrenador d’Espanya el mes de novembre passat quan la federació va anunciar que Luis Enrique tornava a les banquetes de la selecció. La polèmica va sorgir quan l’asturià el setembre va comunicar que volia tornar a entrenar Espanya, però es va trobar amb la negativa de Moreno, ja que ell volia continuar sent l’entrenador de l’equip fins després de l’Eurocopa.

Notícies relacionades

Moreno ha desmentit els rumors que diuen que no es va posar en contacte amb Luis Enrique poc després que morís Xana, la seva filla. «És fals, però no vull entrar a desmentir tot el que es va dir», ha conclòs. No obstant, l’entrenador del Mònaco vol que la relació amb qui va ser amic seu s’arregli i puguin tornar a tenir una bona relació.

Possible reconciliació

Un altre dels temes més controvertits és el distanciament entre Moreno i Luis Enrique. «Tant de bo pogués mantenir la relació amb Luis Enrique. Una de les coses de les quals m’alegro és no haver reaccionat quan va passar tot, perquè la ira m’hagués fet equivocar-me», ha explicat Moreno. El mes de novembre passat, el tècnic asturià va dir que Moreno era «deslleial». La rèplica del tècnic de l’Hospitalet de Llobregat va ser clara: va dir que no havia sigut deslleial en cap moment.

Temes:

Robert Moreno