D'INCÒGNIT

Ronaldo publica un vídeo fent de captaire al centre de Madrid

El clip forma part de la campanya de llançament de la nova marca d'auriculars i altaveus del futbolista

Cristiano Ronaldo es vesteix de captaire pels carrers de Madrid i provoca un xoc a més d’una persona al descobrir-ho. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo ha publicat aquest dimarts al seu perfil de Facebook un resum del vídeo de la seva aparició al gener al centre de Madrid en què apareix vestit de captaire.Madrid 

En el clip, de poc més de quatre minuts, el davanter, vestit amb un xandall gris, uns guants, una perruca, una barba i un bigoti postís, va acompanyat d'un petit gos blanc i una pilota amb què interactua amb els transeünts.

"Vinga, dóna-li un toc", "un gol un gol", diu el futbolista a la gent que passa al seu voltant, que, al prendre'l per un vagabund, no li fan gaire cas. El davanter s'atreveix fins i tot a demanar-li el número de telèfon a una noia que respon ràpidament que no mentre s'allunya ràpidament. 

Gràcies a la seva insistència i als seus espectaculars trucs amb la pilota, Ronaldo aconsegueix intercanviar alguns tocs amb alguns transeünts, un venedor ambulant i un nen, Nicolás. 

People are going to think that I’m crazy!#LIVELIFELOUDClick here to check out my new brand at ebay.com/roc Posted by Cristiano Ronaldo on dilluns, 3 / agost / 2015

El públic s'adona que no és un vagabund normal quan després d'intercanviar uns tocs amb Nicolás el suposat captaire li firma un autògraf. El públic expectant se sorprèn quan aquest es treu la barba i la perruca i deixa al descobert la seva verdadera identitat. Multitud de telèfons, càmeres i fans, alguns en estat de xoc, es llancen cap a Cristiano.

Notícies relacionades

El futbolista s'acomiada de la multitud que l'envolta fent una abraçada a Nicolás, que té els ulls plens de llàgrimes de l'emoció.  

El vídeo va ser gravat al carrer Callao de Madrid a les dues del migdia i ja ha aconseguit 1,2 milions de visualitzacions a Facebook. Aquest curt forma part de la campanya publicitària de la nova marca d'auriculars i altaveus de disseny llançada pel jugador blanc anomenada Roc by Monster.