La FIFA descarta la implicació de Blatter i assegura que les eleccions se celebraran

Walter de Gregorio, director de comunicació de l'organisme, assegura que l'única "víctima" d'aquest escàndol "és la mateixa FIFA"

1
Es llegeix en minuts

Amb aspecte molt seriós però amb contundència en les seves declaracions, Walter De Gregorio, responsable de Comunicació de la FIFA, ha sentenciat que "Blatter no està implicat en res" en l'escàndol de corrupció que ha sacsejat l'organisme futbolístic mundial dos dies abans de les eleccions per elegir el nou president, reelecció a la qual opta de nou Blatter. "Les eleccions se celebraran", ha sentenciat De Gregorio.

Notícies relacionades

El directiu ha afegit que "és la mateixa FIFA la víctima" de les detencions de diversos dirigents dels organismes involucrats en casos de corrupció, encara que no ha volgut confirmar ni el nombre d'arrestats, ni les seves identitats ni quants dirigents més han sigut investigats per la policia suïssa. "Sobre els noms no puc dir res, és cosa del fiscal general i de l'oficina federal de justícia, preguntin-ho a ells".

De Gregorio també ha assegurat que les eleccions a la FIFA se celebraran tal com està previst. "Se celebraran, una cosa no té res a veure amb l'altra, i el congrés també es portarà a terme", ha vaticinat, després d'asseverar que el que està passant "és molt dur per a l'organisme". També ha sentenciat que aquest escàndol no té res a veure amb els Mundials previstos el 2018 i el 2022 a Rússia i Qatar, respectivament: "Aquests campionats se celebraran en aquests països, tal com està previst".

Temes:

FIFA