POLÈMICA A GALÍCIA

Retirada una barrera eròtica d'un camp municipal gallec

La instal·lació de l'equip corunyès d'Arzúa, on l'apareixien quatre noies en actitud provocativa, feia quatre anys que estava a peu de gespa

Els veïns d’Arzúa qualifiquen de sexista, cridanera, arriscada i fora de lloc la instal·lació. / ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El CSD Arzúa, equip corunyès de la Preferent Autonòmica, ha retirat aquest dilluns del camp municipal de futbol una barrera que s'utilitzava als entrenaments pel seu contingut eròtic. En aquesta apareixien quatre noies vestides de curt, dues  amb un top negre i les altres dues amb una samarreta del club pintada sobre la pell, posant a més en actitud desenfadada i provocativa, segons va informar 'La Voz de Galicia'.

La barrera, que s'utilitzava per assajar les faltes, feia quatre anys que estava instal·lada a peu de camp. Fins que el pare d'un nen de 12 anys que juga en un equip rival va denunciar la seva presència al seu compte de Facebook per considerar-la "masclista" i "inacceptable". L'alcalde del poble, José Luis García, s'ha disculpat per la polèmica, mentre que el president de l'entitat, Víctor Gómez, ha lamentat que aquest intent de fer la instal·lació més "vistosa" hagi resultat ofensiu.