DECLARACIONS DEL PILOT DE MCLAREN

Hamilton: "Tenir Raikkonen a l'equip seria fantàstic"

1
Es llegeix en minuts
EFE / BERLÍN

Al pilot britànic de l'escuderia McLaren-Mercedes Lewis Hamilton no li importaria tenir com a company d'equip l'actual campió del món de fórmula 1, el finlandès Kimmi Raikkonen.

"Tenir Kimi a l'equip seria fantàstic, però corre amb Ferrari. De totes maneres és igual quin pilot sigui --el company d'escuderia--, ja que amb col·legues d'aquesta classe a l'equip hi ha sempre una dura competència", ha comentat Hamilton.

Ni una paraula d'Alonso

Entrevistat pel dominical alemanyBild am Sonntag, el pilot britànic evita al llarg de quatre pàgines del diari mencionar ni una sola vegada el seu actual company d'escuderia, l'espanyol Fernando Alonso.

No amaga, no obstant, la seva admiració pel pilot finlandès, que va guanyar el campionat del Món en l'última carrera, quan revela que una de les seves distraccions fora de les pistes "són les carreres de cotxes amb la Playstation", en què condueix un McLaren-Mercedes "que pilota Kimi Raikkonen".

No obstant, Lewis Hamilton afirma que el seu company ideal d'equip seria el seu germà Nicolas, de 15 anys, que l'acompanya a tots els Grans Premis tot i estar lligat a una cadira de rodes des que va tenir una paràlisi infantil.

Notícies relacionades

Admiració per Senna

Pel que fa a altres pilots ja llegendaris, el corredor britànic de fórmula 1 mostra la seva admiració pel brasiler Ayrton Senna, "el més gran i millor" de la història. A la pregunta de si el considera fins i tot millor que l'alemany Michael Schumacher, set vegades campió del món, Hamilton afirma rotundament que "tots dos són difícils de comparar, però si hagués d'apostar els meus diners per un d'ells, em decidiria, sens dubte, per Senna".