APROVAT PER UNANIMITAT

Esplugues reafirma el seu compromís amb els objectius sostenibles de l'Agenda 2030

El consistori va aprovar, en el passat ple municipal virtual, assumir la declaració de la FEMP a favor de l'Agenda 2030 i de desenvolupar polítiques sostenibles

El govern municipal es compromet a convertir el full de ruta establert per l'ONU en una prioritat estratègica i ha de planejar un Pla d'Actuació Local

ajuntament

ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Espluges de Llobregat continua reafirmant el seu compromís amb l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible. En el pas ple municipal de juliol, celebrat telemàticament, es va aprovar per unanimitat assumir la declaració de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies a favor d’aquesta iniciativa que promou polítiques sostenibles.

Durant el ple, també es va aprovar l’adhesió del consistori a la Xarxa d’Entitats Locals per al Desenvolupament dels ODS de l’Agenda 2030.

Prioritat estratègica municipal

Afegint-se a aquesta declaració d’intencions, el govern municipal es compromet a convertir el full de ruta aprovat per l’ONU en una prioritat estratègica del consistori i a aprovar, pròximament, un Pla d’Actuació o Estratègia Local.

Notícies relacionades

L’Agenda 2030 estableix 17 objectius, entre aquests, acabar amb la pobresa, l’energia neta i assequible, el treball digne i el creixement econòmic, així com construir ciutats i comunitats més sostenibles.

Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments