Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

L'arquebisbe de Barcelona hauria de predicar amb l'exemple

zentauroepp32945128 barcelona 26 2 2016   el arzobispo juan jose omella retratad200307223119

zentauroepp32945128 barcelona 26 2 2016 el arzobispo juan jose omella retratad200307223119

Llegeixo bocabadat la notícia -que he llegit dues vegades perquè em semblava increïble- que tot i que el Procicat recomanà la suspensió d’una cerimònia en record de les víctimes de la covid-19 a la basílica de la Sagrada Família, paradoxalment l'arquebisbe Omella decidí celebrar-la igualment, passant per alt que els assistents congregats a la cerimònia podrien contaminar-se amb el sinistre virus.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

És oportú recordar que Joan Josep Omella va ser l'inductor de l'enfrontament entre Catalunya i Aragó en relació a la propietat de les obres de l'art sacre del Museu de Lleida Diocesà i Comarcal, i les del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), quan era primer bisbe de la diòcesi de Barbastre -¡enfrontament que segueix justificant l'avui arquebisbe de Barcelona!-. És evident que l'arquebisbe no pot actuar a la babalà a si l'encerto l'endevino i és una obvietat que ha de ser d'allò més conseqüent amb la seva responsabilitat eclesial i predicar amb el bon exemple...

 

Participacions delslectors

Mésdebats