Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"És un insult que no es valori gens la feina dels metges de família"

"És un insult que no es valori gens la feina dels metges de família"

Fa més de 20 anys que soc metge de família, i ho soc per vocació, no perquè no tingués cap altra alternativa a escollir.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

M'entristeix molt que els nostres representants, davant la manca de nous metges de família, pensin que el problema és pel tema diners. ¡Què cecs que són! A l'atenció primària no tractem símptomes aïllats sinó persones en el més ampli sentit de la paraula. Som l'embut del sistema sanitari i fem una feina invisible però de gran repercussió. Cada vegada se'ns exigeix més sense cap valoració i ens sentim explotats i menyspreats dins i fora de la professió.

No accepto que alts representants dels metges diguin que els estudiants brillants no es rebaixaran a dedicar-se a la nostra especialitat. És un insult als milers de sanitaris que dia a dia vetllem, a contracorrent del sistema, per la salut dels nostres pacients. L' atenció primària està plena de metges brillants, en dono fe. En uns anys, potser s'adonaran del nostre gran valor, però serà massa tard.

Participacions delslectors

Mésdebats