Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Rèplica de l'Ajuntament de Barcelona: "La presència de gossos en àrees de joc infantil és una acció incívica"

Rèplica de l'Ajuntament de Barcelona: "La presència de gossos en àrees de joc infantil és una acció incívica"

Pere Batlle

Benvolguda Anna, en resposta a la vostra carta al director publicada a EL PERIÓDICO, "Dos nuevos parques infantiles en Sants que parecen más dirigidos a perros que a niños". En primer lloc, des de l’ajuntament ens agradaria informar-vos que totes les àrees de joc tenen senyalitzada la prohibició d’accés dels gossos i que la presència de gossos en aquestes àrees és una acció incívica per part dels seus responsables que no podríem evitar amb tanques, ja que allà on hi ha tanques els responsables de gossos hi entren igualment. A més, la senyalització de l’interior d’illa indica clarament que els gossos han d’anar lligats. Si veieu que això no es compleix, us preguem posar-vos en contacte amb la Guàrdia Urbana.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

En segon lloc, el Pla del Joc treballa per fer de Barcelona una ciutat més jugable, la qual cosa passa per fer que els infants se sentin cridats a poder jugar a l'espai públic. Les tanques delimiten aquest joc i el redueixen a un espai tancat. La normativa de joc infantil només obliga a posar tanques quan hi ha una situació de perill a menys de 10 metres, com per exemple un carrer per on passen cotxes. En el cas que comenteu del carrer del Quetzal es tracta d'un interior d'illa, on no hi ha aquest perill.

Esperem haver resolt les vostres inquietuds i us agraïm el compromís amb la millora de l’espai públic de la nostra ciutat.

Participacions delslectors

Mésdebats