Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Judici a uns professors: així no s'esmenen les coses

zentauroepp41472146 sant andreu de la barca institut el palau pintadas180104110413

zentauroepp41472146 sant andreu de la barca institut el palau pintadas180104110413

Arribo a casa a les 11 de la nit després d'una agradable jornada. Poso el canal 24 hores i escolto la notícia de que la fiscalia acusa uns professors de Sant Andreu de la Barca  d'una sèrie de delictes i d'humiliació als fills de guàrdia civils.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Confio i espero que el jutge sàpiga fer millors valoracions que els tertulians que, al meu parer i com a persona que ha exercit 40 anys la docència, eren fora de context, carregades d'agressivitat i, de segur, desfigurant la realitat. Es queixen del mal que varen fer als fills/i filles dels guàrdia civils i no volen veure que amb tot això s'està fent molt més mal a aquests i altres infants.

El centre no pot funcionar amb aquests enrenous que el que busquen no és el bé de l'alumnat, sinó reivindicacions partidistes dels pares denunciants. Aquests conflictes pot ser que existeixin, però aquesta no és la manera en què les coses es poden esmenar.

Participacions delslectors

Mésdebats