Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"No tinc pressa per llegir 'Baumgartner', per desgràcia la darrera obra de Paul Auster"

Paul Auster, en la terraza del Hotel Condes de Barcelona, en el año 2012

Paul Auster, en la terraza del Hotel Condes de Barcelona, en el año 2012 / JULIO CARBÓ

Vaig començar a seguir l'obra de Paul Auster amb la seva 'Trilogia de Nova York'. Des de llavors estava atenta a tots els llibres publicats i els gaudia llegint-los, recomanant-los i comentant-los. Al meu estudi els tinc tots junts i no he tingut pressa a llegir la seva última novel·la 'Baumgartner', per por que fos l'últim llibre, com fatalment ha estat.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Tenia un do per a crear personatges literaris peculiars com a 'Mr. Vertigen', 'Leviatan', 'El llibre de les il·lusions' o a 'Smoke'. Sorprenia i sabia empatitzar amb els lectors quan literalitzava relats autobiogràfics amb fets com els seus canvis de domicili o de feina, en obres com 'A salt de mata'.

Només són exemples de l'extensa obra literària de Paul Auster, autor també de 'La música de l'atzar'. Una obra en conjunt que mostra com d'important va ser a la seva vida l'atzar i com aquest ho és a la vida de tothom.

Participacions delslectors

Mésdebats