AUTOMOCIÓ

Cabify integrarà els serveis de Movo a la seva aplicació

  • L’aplicació de Movo deixarà de funcionar pròximament i els seus serveis passaran a estar disponibles únicament a la de Cabify

  • Malgrat aquest moviment, Movo, que va tancar el 2019, l’últim any amb dades, amb pèrdues per valor de 3,5 milions, continuarà sent una empresa independent

Cabify integrarà els serveis de Movo a la seva aplicació

Cabify

2
Es llegeix en minuts
Álex Soler
Álex Soler

Periodista

Especialista en motor, mobilitat elèctrica i indústria de l'automòbil

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Cabify, la plataforma espanyola de mobilitat compartida, integrarà a la seva aplicació els serveis de Movo, companyia de micromobilitat amb una flota de 2.100 motos i patinets elèctrics a les ciutats de Barcelona, Madrid i Màlaga. Aquest moviment respon a la voluntat de les dues plataformes d’oferir als ciutadans «diverses opcions de mobilitat sostenibles des d’una única aplicació».

Cabify i Movo fa dos anys que treballen juntes i, de fet, des d’aleshores els usuaris de la primera podien accedir als serveis de la segona des de la mateixa aplicació de Cabify. Segons les seves xifres, més d’un terç del total de viatges en vehicles de Movo se sol·liciten ja des de l’aplicació de Cabify. D’aquesta manera, les dues empreses aposten per la simplificació i, malgrat que els usuaris de Movo encara poden utilitzar la seva aplicació, es realitzaran campanyes per motivar el canvi a Cabify, ja que desapareixerà pròximament.

«La integració plena i en exclusiva dels nostres serveis a l’aplicació de Cabify té l’objectiu de continuar creixent i millorant la vida a les ciutats desenvolupant un ecosistema de mobilitat sostenible», diu Christian Picard, director general de Movo. «Movo és el millor company per continuar desenvolupant un sistema de mobilitat que permeti a l’usuari accedir a diferents alternatives per desplaçar-se per la ciutat», afegeix Lucía Chávarri, vicepresidenta del nou negoci de Cabify.

Del patinet al VTC, passant pel taxi

Cabify oferirà descomptes per a aquells usuaris que utilitzin els serveis de Movo des de la seva aplicació per motivar-ne el canvi. En aquest sentit, entre els mesos d’agost i setembre, els usuaris disfrutaran de viatges a meitat de preu per motivar el canvi d’aplicació dels seus més de 200.000 usuaris. Movo ofereix lloguer de motos i patinets elèctrics per minuts d’ús. Encara no s’ha definit una data concreta per a la desaparició de l’aplicació original de Movo.

Notícies relacionades

Amb la integració de Movo, Cabify ofereix a l’usuari la possibilitat de demanar un taxi o un VTC, o llogar per minuts motos, patinets elèctrics i fins i tot cotxes elèctrics, gràcies a Wible. A més, també disposa d’una flota de bicicletes i fins i tot d’un servei d’enviament i recepció de paquets. Amb la integració, les dues companyies simplifiquen els seus serveis, però Movo continuarà sent una empresa independent.

Movo va tancar el 2019, l’últim exercici amb dades disponibles, amb uns ingressos d’1,8 milions d’euros i pèrdues per valor de 3,5 milions per les inversions realitzades durant aquell any. Està participada, a més de per Cabify, per Mutua Madrilenya i Seaya Ventures, que hi van entrar després de liderar una ronda de finançament de 20 milions d’euros el mateix 2019.

Temes:

Mobilitat