en plena pandèmia

DKV eleva el 35% les vendes d'assegurances individuals de salut

El creixement de primes de salut va ser del 8,15% en el primer semestre

torre dkv

torre dkv / Luis Correas 609887049

1
Es llegeix en minuts

DKV va registrar fins a l’agost un increment de les vendes d’assegurances de salut individuals del 35%, fet que va descriure la companyia com el creixement «més important de la seva història». Malgrat la Covid, la companyia confia a superar els 100 milions d’euros de vendes a l’acabar l’exercici. 

El creixement de primes de l’empresa en aquests mesos ha sigut del 6,77%. Destaca l’increment experimentat pel ram de salut, que creix un 8,15% respecte a l’any anterior; 6,2% en col·lectiu; 12,03% en individual i 49,53% en dental. Com a resultat, la companyia ja suma un volum de 960.000 assegurats en Salut, amb previsió d’arribar a un milió d’assegurats abans de finalitzar l’exercici. Amb la resta dels rams, la companyia supera actualment els 1,7 milions de clients.

Notícies relacionades

Les dades d’agost, en els que el nombre de pòlisses venudes s’ha incrementat un 37,5%, auguren un any rècord de vendes i s’espera superar amb escreix els 100 milions d’euros al finalitzar l’exercici. Seran claus les vendes de Dental (especialment la modalitat Famedic, que ja ha crescut més del 500% des de començament d’any), i els productes individuals, l’increment dels quals ja se situa en el 35%.  «Aquests resultats s’han aconseguit gràcies a una estratègia comercial multicanal real», va explicar Pedro Orbe, director general de l’àrea comercial.  

A Espanya, DKV està implantat a tot el territori amb una àmplia xarxa d’oficines d’assegurances de salut i consultoris, on treballen gairebé 2.000 empleats que donen servei a prop de dos milions de clients.