EXPANSIÓ COMERCIAL

Domino's obre 47 locals el 2018 i crea 1.410 llocs de treball

L'empresa de menjar ràpid continuarà la seva "política agressiva" aquest any i obrirà més locals propis i franquiciats

domino

domino

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Domino’s Pizza, l’empresa repartidora de menjar ràpid que opera a través de Zena Alsea España, ha donat un impuls a la seva expansió a Espanya amb l’obertura de 47 locals el 2018, que van crear 1.410 llocs de treball, segons ha informat la mateixa Domino’s en un comunicat.

La marca, amb aquestes obertures, ja té 282 establiments, distribuïts per tota la geografia espanyola. Durant el 2018 s’han obert 9 locals a la Comunitat de Madrid, 11 a Andalusia, 5 a Galícia, 4 a Catalunya i 12 botigues en localitats i capitals de província, com ara Àvila, Valladolid, Sòria, Saragossa, Pamplona, Tomelloso (Ciudad Real), La Laguna (Tenerife) Don Benito (Càceres), Palència, Santander, Langreo (Astúries) i Illescas (Toledo).

Notícies relacionades

Respecte a la propietat dels establiments totals, el 87% són establiments corporatius (246) i el 13% són franquícies (36). Dels locals oberts aquest any, 34 van ser corporatius (72%) i 13 van ser franquícies (28%) .

Domino’s Pizza ha remarcat que el seu pla per a aquest any està enfocat a seguir obrint unitats corporatives i franquícies per continuar la seva "política agressiva" d’expansió. 

Temes:

Empreses